Rizsázzunk!

Levesek porból

Elcsórtam a Kispáltól ezt a címet, hogy itt gyűjtsem össze a jobbnál jobb leveses recepteket. 
Genetikailag leveses vagyok. Gyerekkoromban nagymamám mindig főzött levest. Ez többnyire húsleves volt, leginkább jó kis tanyasi csirkéből, tyúkból, kakasból. Disznótorokon persze orjaleves volt.

Szerencsére a hagyományt az anyukám is továbbvitte és én is szeretném megtartani ezt a jó szokást. Nem főzünk annyiszor levest, mint ahányszor lehetne, vagy jól esne, de talán azzal, hogy írok majd róla, ez megváltozik. 🙂

A leves jó, a leves finom, a leves lelket melengető.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!