Kaptunk egy jó nagy füstölt combot anyukámtól. Egészen pontosan a férjemnek vette, mert Ő azt nagyon szereti. 🙂
![]() |
Áztatás |
Terveink vannak vele hétvégén. Írok majd róla, mi lett a sorsa.
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:
A blogom nem szakács -és/vagy receptkönyv, sokkal inkább gasztronapló. Egyszerűen csak leírom a gasztronómiában szerzett élményeimet. És mellé fecsegek, locsogok, mert az is én vagyok.
Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.
Bableves lesz. Vörösbabból, amit naná Mami hozott nekünk. Beáztattam a combot (80 dk) és 35 dk babot, leszűrtem. Most a comb fől kuktában egy fej hagyma, fokhagyma, babérlevél és feketebors társaságában. Azt tervezem, hogy egy órát suszog. Akkor mellé megy a bab, némi répa, zeller, amit a kamrában találok. Csipetkét is fogunk holnap szaggatni bele
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.